PALAMUTBÜKÜ TATİLİ – YEME İÇME, KONAKLAMA, MEKANLAR, FİYATLAR | DATÇA GEZİSİ

0 231

Merhaba YouDaş,

Yeni bölüm sizlerle 🙂 Uzun zamandır gitmek istediğim Palamutbükü’ne tekrar gitme şansını elde ettim. Aslında kendime ufak bir zaman yarattım diyebiliriz. Video’da gördüğünüz gibi gerçekten dolu dolu bir tatil oldu.

▶ Palamutbükü benim için aşktır.
Her yıl geldiğimde denizin durumu bu şekilde. O kadar yer geziyorum fakat bu berraklığı asla yakalayamıyorum.
Eğer Palamutbükü ile ilgili aklınızda şüpheleriniz varsa kesinlikle onları bir kenara bırakıp, ön yargısız burayı ziyaret etmelisiniz.

▶ Dolu dolu derken bu bölüm içerisinde neler var? Yemek yemeniz için restoranlar, mekanlar, plaj, konaklama ile alakalı elimden geldiğince detaylı bilgiler vermeye çalıştım.

▶ Konaklama konusunda artık kendi yerim gibi gördüğüm Merhaba Apart Datça yarımadasında Palamutbükü’nün en güzel apartlarından. Apart demek doğru olmaz video’da gördüğünüz üzere çoğu butik otelden bile güzel, ben çok beğendim. Bahçesi, işletmecisi, mangal yapabilmek, sessizce dinlenebilmek, kitabını okuyabilmek harika bir şey ve bunları sağladığı için çok huzur buluyorum.

▶ Plajını da gördüğünüz gibi denize girip gözlerinizi açtığınızda, denizin altında her şeyi olabildiğince net bir şekilde görebiliyorsunuz. Plaj ücretsiz, gözlerinizi yakmayan, aşırı derecede temiz olan, taşlık olmasına aldanmayın, plajda bulunan taşları toplayıp eve götürüp, akvaryum ya da çiçek vazosuna koyabilirsiniz o denli güzel ve can acıtmıyor 🙂

▶ Mekanlar gayet güzel ve turistik bir belde olmasına rağmen fiyatlar İstanbul ile hemen hemen aynı ama ilerleyen süreçte turist yoğunluğundan dolayı bir turist sevicilik başlayabilir 🙂

▶ Size tavsiyem en hızlı şekilde burayı ziyaret etmeniz! Peki, neden?

▶ Ben Palamutbükü’nün turizm kenti olması için 3 yıl veriyorum, daha sonra tamamiyle turist sevici bir mekan olacak ve şu an göreceğiniz doğal güzellikleri göremeyeceksiniz.
Buranın en güzel olaylarından biriside doğal olması ama artık o doğallık yavaş yavaş bitiyor, bitmeden yetişmelisiniz.

▶BUNLARI NEYE DAYANARAK SÖYLÜYORUM?

▶ Son 3 yıl içinde İstanbul’dan 10 işletmeci mekan açıp şatafatlı mekan tasarımlarını buraya getirdiler, fiyat politikaları, görüntü, doğallık, insan profili değişmeye başladı.

Kısacası elinizi çabuk tutun!

İyi seyirler 🙂

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.