Belediye Başkanı ile Horma Kanyonu, Ilıca Şelalesi Gezisi – Kastamonu

Harika eğlendiğimiz, keyif aldığımız, aksaklıklar yaşadığımız muazzam bir tatil oldu.

0 247

Pınarbaşı Belediye Başkanı saygıdeğer insan Şenol Yaşar ile Horma kanyonu’nda çok güzel tesadüf ile bir araya geldik ve harika anlatımlarıyla bu bölümde konuğum oldu.
Benim için zirve diyebileceğim içeriklerimden birisi oldu. Tabiri caizse dolu dolu diyebileceğim bir bölüm sizleri bekliyor.
Horma kanyonu gezimizde ışığı kaçırdık ve görüntü alamadığımız için, valilikten izin alarak tekrar gittik ve sizlere bu muazzam içeriği çıkardık.

Ilıca şelalesini de iki kez çekmek durumunda kaldım. Bütün görüntüleri harmanlayarak sizlere güzel bir vlog çıkardığımı düşünüyorum. Sizlerden de bu konuda yorumları bekliyorum, beğenmeyenler veya eksiklik fark edenler yoruma yazarsa, sonraki vloglarda o eksikleri düzeltirim 🙂

Sevgili dostlarım Göksel Yeşilören ve Bade Kalyoncu ile çok eğlenerek yaptığımız gezimizin sadece bazı görüntüleri sizlerle.
Harika eğlendiğimiz, keyif aldığımız, aksaklıklar yaşadığımız muazzam bir tatil oldu.
Muhteşem drone görüntülerini çeken ise sevgili Göksel Yeşilören 🙂 Kendisini instagram’dan takip etmek isteyeceğinize eminim hemen aşağı iki dostumun instagram kanal linkini bırakıyorum.

GÖKSEL YEŞİLÖREN (Drone Pilot): www.instagram.com/gokselyesiloren
BADE KALYONCU: www.instagram.com/badekalyoncu

Başka yazılarımda görüşmek üzere…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.