PALAMUTBÜKÜ TATİLİ | YEME, İÇME, KONAKLAMA, APART TURU – DATÇA GEZİSİ

0 214

Herkese Merhaba,

▶Bu Vlogumda Bodrum ve Datça’yı ziyaret ettim. Çok plansız, programsız bir tatil oldu fakat işin sonunda mutlu olmak güzel oldu 🙂

▶Sizlere mümkün olduğunda faydalı bilgiler aktarmaya çalışıyorum umarım bu konuda başarılı oluyorumdur!
Aklınıza gelen her şeyi yorum olarak yazarak beni bilgilendirin, doğru yolda mıyım bileyim 🙂 Gitmemi istediğiniz ülke, şehirleri’de yazabilirsiniz.

▶ Bodrumu hemen hemen hepimiz biliyoruz ama biz günlük bir otele girelim dedik fakat keşke bu hataya düşmeseydik. Çok fazla katlanamadım ve şehir değiştirdim. Bodrum yalıkavak, türkbükü beachlerine girdim fakat hem pahalı hem güzel değil. o yüzden turizm ticaretine dönmüş yerlerden kaçınmanızı öneririm.

▶ Sonraki durağımız olan Datça – Palamutbükü gerçekten harikaydı. Türkiye’nin cennet köşelerinden biri olan Datça Yarımadası’ndaki Palamutbükü, tertemiz deniziyle bilinen koylarından biridir. Gerek doğası ile gerek denizi, mekanları, apartı, insanları ile muhteşemdi.
▶ Kaldığımız “Merhaba Apart” ile ilgili detaylı bilgileri video içerisinde sizlere aktardım, benim aracılığım ile giderseniz uygun fiyatlara konaklama şansı elde edersiniz. Zaten uygun fiyatlı, indirime bile gerek kalmadan konaklarsınız 🙂 Mangal bile yaptık düşünün 🙂
Damla hanım iyi olmasının dışında aparta oldukça fazla yatırım ve yenilik yapmakta, kesinlikle konaklayabilirsiniz.

instagram: https://www.instagram.com/merhabaapart/
websitesi: http://merhabaapart.com/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.