KABAK KOYU: Tekne Turu, Bungalow’da Kaldık, Bütün Koyları Gezdik

0 218

Herkese Merhaba,

Bu Vlogumda Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan “Kabak Koyuna” tatile gittim. Bir nevi hafta sonu kaçamağı da diyebiliriz. Bu gezimde gerçekten çok ama çook eğlendim. Yeni sloganım olan “Kendi 5 Yıldızını Kendin Yarat” cümlesindeki 5 yıldızlı bir tatil oldu. Elimden geldiğince görüntüler paylaşmaya çalıştım.

Umarım beğenirsiniz, destek olmak için abone olmayı unutmayalım!

1- KABAK KOYU NASIL BİR YER?
2- KABAK KOYU PAHALI MI?
3- FETHİYE’NİN EN GÜZEL YERİ, KOYU HANGİSİ?
4- FETHİYE’YE GİTMEYE DEĞER Mİ?

▶Aklınıza takılan bu soruların hepsini video’da ve aşağıda yanıtladım!
▶Bunların dışında sormak istedikleriniz varsa yorumlara yazabilirsiniz!

▶ Kabak Koyu gerçekten harika bir kesimden oluşuyor, giden kişilerin kültür seviyesi çok iyi, her dilden, her kültürden (her kesimden değil) konuşabileceğiniz insanlar var. Asla art niyetli insanları bulamayacağınız bir tatil yeri, illaki niyeti bozuk, gidiş sebepleri farklı olan kişiler her yerde olduğu gibi burada da olabiliyor fakat yoğunluk tam tersi olduğu için çok rahatsız etmiyor.

▶ Gittiğinizde kabak koyuna inmek için transit araçlar ile sizleri aşağı taşıyan servisler var. Bu servisler 1 saat yukarıda bekliyor ve tüm gelenlerle beraber sizi aşağı indiriyor. Video’da çektiğim gibi bazı servis şoförleri uyanıklık yaparak her gelen yolcuyu tek başına aşağı indirip, kişi başı 60 TL talep ediyor bu yüzden biraz uyanık olmanızda fayda var. Biz parayı ödemedik, otelimizle iletişime geçtik ve otel bu saçmalığa karşı şoförle iletişime geçti ve ödemesini yaptı. Gündüz vakti giderseniz servise daha çok yolcu biniyor o zaman bu sorun ortadan kalkıyor. Bunun dışında yol biraz kötü fakat sizi etkilemesin, aşağı indiğinizde sizi bir cennet bekliyor 5-10 dakika bu yola tahammül etmeniz sizi mutluluğa taşıyacaktır.

▶ 20’ye yakın kamp alanı var dilediğinizde ucuz maliyetlere kalabilirsiniz ya da sea valley bungalow’da oda kiralayabilirsiniz bu size kalmış bir şey hiçbir şekilde sizi rahatsız eden yok.

▶ Fiyatlar gayet makul, kimse kimseyi kazıklayayım mantığında değil.

▶ Güzel arkadaşlıklar edinebilirsiniz, herkesle düzeyli sohbet ettiğiniz sürece problem yok. Kimseyi rahatsız etmeyin yeterli.

▶ Gittiğinizde kesinlikle özel yat kiralamanızı ve koyları gezmenizi tavsiye ederim, yat kiralarken kesinlikle pazarlık etmenizde fayda var.

▶ Faruk’un web sitesi: www.farukkaleli.com.tr

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.