BU ÜLKEYE ASLA GİTMEYİN! | GÜRCİSTAN – BATUM

0 1.772

▶ batum’da TÜRKLERE Eğlence Tuzağı ile Dolandırıcılık!
▶▶ https://www.haberler.com/turklere-batum-da-eglence-tuzagi-11283724-haberi/
▶Serdar Ortaç’a Gürcistan’da REZİL Uygulama! Üstünü Soydular
▶▶ http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/gumrukte-soyup-aradilar-41088675
Herkese Merhaba,

Öncelikle gezilerinizde paramızın çok değer kaybetmesini göz önünde bulunduralım. O yüzden tavsiyem paramızın değerli olduğu ülkelere öncelik vermenizdir.

1- GÜRCİSTAN NASIL BİR ÜLKEDİR?
2- GÜRCİSTAN PAHALI MI?
3- GÜRCİSTAN PARA BİRİMİ NEDİR?
4- GÜRCİSTAN – BATUM’A GİDİLİR Mİ?
5- KKTC MI PAHALI BATUM MU?

Hepsini video’da ve aşağıda yanıtladım!

▶Paramız değerli olsa bile Gürcistan-Batum’a kesinlikle gitmeyin.
Beni gerçekten çok öfkelendiren durumlar oldu, durumlar anlık geliştiği için haliyle videoya çekemedim yoksa bize kötü davranan insanları kesinlikle videoya alırdım.
Bana eskiden tanıdıklarım Almanya, Hollanda, Paris, Yunanistan, İtalya, Kıbrıs vs. gibi ülkeler Türkleri sevmiyor diye bahsederdi ama onlarca kez gitmeme rağmen, kesinlikle batum vatandaşları kadar kaba bir vatandaş daha görmedim. Ben avrupa’da asla böyle insanlara rastlamadım! Avrupa’da adamlar sen turistsen bir laf bile etmiyorlar.

▶Bunların dışında;
Öncelikle girişler ve çıkışlar problem, girmeniz 2 saat çıkmanız ise 3 saat yani toplamda 5 saat ayakta sıra bekliyorsunuz.
Ne Türk polisi, ne de Batum polisi sizinle ilgileniyor. benzetmek yanlış ama it gibi davranıyorlar.

▶Batum milleti’de aynı şekilde, Türklere belli ki öfkeliler ve hiç yardımcı olmuyorlar, buna parasını ödediğiniz garsonlar da dahil. Türkçe konuştuğunuzda adamların nevri dönüyor. Türkçe konuşan insan duymasınlar, zaten İngilizce bilmiyorlar. Turist olarak Gürcüce mi konuşacağım anlamadım. Adamlar ciddi derecede Türk düşmanı!

▶Batum fakir ve çok pis bir ülke çöpler yığınla sokaklarda taşmış pis kokuyor, temizlemiyorlar, restoranlar çok kötü. Para birimi (Gel) Lari’dir ve gereksiz pahalı. Türk lirası Lari karşısında 3 kat değerliyken 2 yılda 5,5 kat değer kaybetmiş. Kktc bile batumdan çok ama çok ucuz!

▶Sırf para kazanmasınlar diye sabah kahvsltıda yediğim börek dışında bir şey yemedim ve Türkiye’de yani Hopa’ya dönünce aslanlar gibi pidemizi yedim.
100-200 lira fark etmez ama benim paramı almasınlar.
daha gider miyim? ASLA! Batum benim için bitmiştir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.